Stegt andebryst med ristede svampe

Stegt andebryst med ristede svampe er en lækker anretning der er nem at lave.

Ingredienser

Lad andebrysterne tø op i køleskabet. Rens løget og hak det i mindre stykker. Rens svampene og skær dem i skiver. Skær rudemønster i fedtsiden på andebrysterne.
Steg andebrysterne med skindsiden nedad, på en tør pande, i 12 minutter. Vend andebrysterne om og steg dem i yderligere 15 minutter. Kødet skal dog ikke blive hårdt. Du kan evt. skære lidt i andebrystet og se efter om kødsaften er gylden, så er kødet gennemstegt. Tag kødet af panden og drys salt over. Læg det til side og dæk det med sølvpapir. Kødet skal trække i cirka 15 minutter inden det skæres.

Kom smør på panden og rist løget og svampene. Læg dem til siden. Kog skyen med fløde og rødvin. Smag til med salt og peber. Skær kødet i strimler og anret det på tallerkner, med svampe, løg og sauce.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.