Jordbær-is

Ingredienser

Pisk æggeblommerne med sukker, til de er hvide og skummende. Varm mælk og fløde til kogepunktet og hæld det i under omrøring. Hæld det hele tilbage i gryden og pisk, til det jævner, må absolut ikke koge.

Lad cremen afkøle under omrøring. Skyl og nip jordbærrene, findel dem i en blender eller mod dem gennem en sigte og giv dem et drys sukker.

Bland jordbærrene i cremen og sæt den i fryseren. Rør nu og da i isen, til den er fast, det tager 3-4 timer. Isen har den bedste konsistens og smag, når den spises i løbet af det første døgn. Ved
anretningen pyntes den med flødeskum og friske bær.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.