Oksestrimler med ingefær og peberfrugt

En wokret med oksestrimler, ingefær, peberfrugter og porre i skiver.

Til 4 personer

Tilbehør

Begynd med at flække peberfrugterne og fjern frøstolen. Læg dem med skærefladen nedad på alufolie på en bageplade. Grill dem i ca. 10 minutter i midten af ovnen, til de er brune.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok/pande og rist kødet under omrøring ca. 2-3 minutter. Skrab kødet over på en tallerken.

Skær peberfrugterne i grove trekanter, porren i skiver, og hak hvidløg og ingefær. Kom det i wokken og rør rundt 1-2 minutter.

Tilsæt sherry, bouillon og soja og kog i 5 minutter. Jævn med saucejævning til en tynd sauce. Kom kødet i og varm det hele et øjeblik.

Server med vilde ris.

Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.