Søtunge Walewska

Ingredienser

  • 8 Stk Søtungefileter (ialt 800 g)
  • Væde fra fisken
  • Væde fra 1 lille ds. trøfler

Læg fiskefileterne side om side, rullet sammen i et smurt ildfast
fad. Hæld vin og bouillon ved. Drys med salt og peber, og dæk med
begepapir. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 8-10 minutter, til fisken akkurat er bagt. Tag fadet ud, og hæld forsigtigt væden fra til
sauce. Stil fisken tildækket i fadet. Tilbered en opbagning af smør,
mel og væde fra fisken. Tilsæt fløde og trøfler, og kog igennem. Smag
til. Tag gryden fra varmen, og rør æggeblomme og ost i saucen. Læg
stykker af trøffel og hummer på fiskefileterne (gem lidt til pynt),
og dæk fisken med saucen. Stil fadet tilbage i ovnen, ligeledes på
200 grader, til overfladen på saucen netop størkner uden at tage farve.
Server fisken pyntet med trøffel- og hummerskiver.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.