Fyldte grøntsager

Ingredienser

Skær et låg af tomaterne, og udhul dem med en teske. Gem det udtagne. Skær squashen i stykker på højde med tomaterne, og udhul dem, så lidt bund bevares. Gem det udtagne. Svits løget i olien, tilsæt kødet, og brun det godt. Krydr let. Tilsæt tomat og squashsaft og kød, og kog godt igennem. Tilsæt pure og bouillon, og kog det godt sammen, inden risen røres i og koges ind til en let fugtig masse. Smag til.

Stil tomat- og squashskallerne i et ildfast fad, og fyld dem. Drys tomaterne med ost, og læg låg på. Drys squashene med rasp, og tryk dem let, så de tager fugt fra fyldet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 210 grader, og bag dem i 20 minutter. Server straks.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.