Is i hindbærkrans

Ingredienser

Isen tilberedes dagen i forvejen. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker og vanilje. Vend den stiftpiskede fløde i, og frys det.

Rør i ismassen med 20 minutters mellemrum den første time, inden isen fryses i den endelige form. Til hindbærsaucen blendes hindbær med sukker og vand og smages til med citron, hvorefter kernerne sies fra gennem en sigte. Anret hindbærsaucen på tallerkener. Slå saucen på plads ved at banke tallerkenen let i bunden, imens den drejes, så saucen lægger sig langs kanten.

Kom creme fraiche i en plastpose, og klip et lille hul i spidsen. Tegn et mønster på hindbær-cremen.
Placer hindbær og citronmelisseblade. Lige inden serveringen fordeles isen på tallerkenerne.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.