Havtaske

Ingredienser

Havtaske er en lækker fisk der har konsistens og smag næsten som
hummer. Bestil den og muslingerne hos din fiskehandler. Saucen kan
naturligvis også bruges til andre fisk og skaldyr.

Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv
time, så sandet bliver skyldet ud af dem. Kog ingredienserne til
kogelagen op, og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden
forsigtigt og kog til alle muslingerne har åbnet sig. Kasser alle
ikke åbne muslinger! Si muslingevandet gennem et fintmasket klæde.
Tag muslingerne ud af skallerne og stil til side. Si lagen og kog
fiskestykkerne i lagen i 2-3 minutter. Tag dem op og stil til side og
hold dem varme. Til saucen svitses skalotteløg og frisk ingefær let i
olien. Tilsæt soja, tomatpure og den siede kogelage. Kog igennem,
tilsæt de øvrige ingredienser, smag til og jævn saucen let. Varm
fisk, muslingerne og de let kogte grøntsager igennem i saucen og
server med løse ris.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.