Laksekotelet i beurre blanc-sauce med safran

Ingredienser

Skrab skindsiden på fisken fri for slim og skæl. Skyl og tør fisken.
Del den i 4 lige store stykker, stadig med skindet på. Del atter
fiskestykkerne i halve, men skær kun igennem kødet, så koteletterne
kan foldes ud ved, at skindet holder dem fast! Drys med salt og peber
og stil til side. Lige inden serveringen steges laksekoteletterne
gyldne i smør, først med skindsiden nedad. Når overfladen af fisken
begynder at blive lys og stegt langs kanten, vendes fisken og steger
færdig 2 minutter med kødsiden nedad. Saucen varmes igennem og
serveres til fisken med nykogte broccoli.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.