Torskeret

Grøntsagerne giver farve, smag og et godt bid til torskeretten. Med pastaen får den også en fin fylde, mens tomatpuréen sikrer en god konsistens og sørger for, at retten ikke virker tør. Varier evt. med andre typer fisk.

Ingredienser

Fedtfattig

Snit torsken i tern. Strø en smule salt over og lad dem stå og trække et køligt sted.

Snit blomkålen i mindre stykker. Fjern skrællen fra gulerødderne og snit dem i smalle stave. Snit sellerien i små stykker og læg dens blade til side til senere brug.

Opvarm vandet i en gryde til det koger og kom de udskårne grøntsager i. Lad dem koge i et kvarter.

Tilsæt derpå pasta og tomatpure. Rør det grundigt sammen. Drys retten med salt og lad det koge i 12 minutter mere under låg.

Tag grøntsager og pasta op fra gryden og kom det over i en opvarmet skål. Læg torsketernene ned i tomatsovsen og kog dem i 5 minutter, så kødet bliver lyst og mere kompakt.

Tag fisken op af gryden og fordel ternene i skålen over pasta og grøntsager. Krydr tomatsovsen med yderligere salt og peber efter smag. Øs den ud i skålen over fisk, pasta og grøntsager.

Hak bladene fra sellerien og brug dem til at dekorere torskeretten med. Server den lun.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.