Sukkersaltet laks med agurkecreme

Ingredienser

Prik laksekødet med en gaffel og drys jævnt med salt og sukker. Dæk
laksen til med film og stil den i køleskab til næste dag. Til
agurke-cremen skæres 2/3 af agurken i halve, og kernerne fjernes med
en teske. Skær resten i meget fine terninger og læg dem i en si. Drys
let med salt og lad dem stå en halv time inden de skylles og tørres.
Vend agurketerningerne i creme fraichen sammen med fintklippet dild.
Smag til. Ved anretningen tørres laksen let af, inden den skæres i
tynde skiver. Anret laksen i en roset på midten omgivet af halve
agurkeskiver og cremen. Drys let med dild og server med brød.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.