Hawaii-skinkepande med ris

Ingredienser

Gør alle ingredienserne klar. Skær kødet i tynde strimler. Del broccolien i små buketter, stokken kan skæres i små stykker.

Forårsløgene skæres i ringe med det meste af det grønne. Hæld væden fra ananasen (gemmes til saucen). Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål. Varm wokken godt op. Rist først de smuttede mandler i lidt olie og tag dem op. Kom 1 spsk. olie i. Svits forårsløg og broccoli et par minutter og tag det op.

Kom resten af olien i og svits kødet, gerne ad et par gange. Læg det op langs siderne. Hæld saucen i og kog den igennem under piskning. Vend kød, grøntsager og ananas i, varm igennem et par minutter og smag til.

Server direkte fra wokken med løse ris drysset med mandlerne.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.