Marinerede grønsager

Ingredienser

Grønsager: Skræl gulerødderne. Lad lidt af toppen blive tilbage. Kog grønsagerne enkeltvis i kogende vand tilsat salt. Gulerødderne 3-4 min. Squashen 3-4 min., og bønnerne 1 min.

Læg grønsagerne til afdrypning (de skal marineres mens de endnu er lune). Skær squashen i 1 cm tykke skiver. Læg de lune grønsager i flade skåle og hæld marinaden over. Lad grønsagerne trække 1-2 timer.

Dressing: Smag creme fraiche til med salt og peber. Server de marinerede grønsager og creme fraiche-dressingen til en stegt svinekotelet.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.