Lammekrebinetter med aubergine

Ingredienser

Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver. Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt. Lad dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde af med køkkenrulle. Pisk ægget sammen i en skål. Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, oliven, hvidløg og parmesanost.

Ælt blandingen med det hakkede kød og form den til krebinetter, der i størrelse passer til aubergineskiverne. Brun aubergineskiverne let i olie på panden. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg derefter krebinetterne 3-4 min. på hver side.

Læg en krebinet på hver aubergineskive. Drys med reven ost. Krebinetterne sættes i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min., eller til osten er gylden.

Tilberedningstid : Ca. 45 min., heraf Ca. 25 min. i ovnen.
Ovntemperatur : 225 grader.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.