Thailandske Forårsruller med Chili og peanuts

Dejlige forårsruller på thailandsk maner i en lækker chili og peanut sauce. En opskrift lidt ud over det sædvanlige.

Til 4 personer

Chili & peanuts sauce

Dæk vermicelli med varm vand i en skål, ca. 10 minutter. Afdryp dem.

Opvarm olie i en pande, tilsæt kød, hvidløg og chili. Steg rør rundt indtil kødet er brun. Tilsæt løg, gulerødder, koriander, fiskesauce, rejer og vermicelli. Steg og rør indtil det er gennem varm. Stil det til afkøling.

Læg ca. 1 spsk. kød på et hjørne af hvert dej blad, smør hjørnerne med en blanding af mel og vand. Fold venstre og højre hjørne indad, rul bund hjørne indad og luk.

Lige før servering frituresteges rullerne i varm olie indtil de er brune. Afdryp dem på papir. Server rullerne varme sammen med Chili & peanuts sauce.

Chili & Peanut Sauce: Bland eddike og sukker i en pande, rør over varme indtil sukkeret opløses. Bring i kog, simmer uden løg i ca. 4 minutter eller til sirup begynder at få farve. Fjern sirup fra varmen og hæl den over i en skål. Afkøl den lidt og rør de sidste ting i.

Tips:
Hvis man forsteger rullerne, kan de nedfryses til senere brug.

Indsendt af
d.
31.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.