Lammekølle provencale

Lammekølle opskrift inspireret fra det sydfranske køkken. Med kartofler i tynde skiver og gode krydderier med i ovnen.

Ingredienser

Lammekøllen gnides med salt og peber og smøres med lidt smør.

Kartoflerne skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes. Kartoflerne lægges lagvis i et stort ovnfast fad eller bradepande. Der krydres med persille og hvidløg samt salt og peber mellem lagene.

Suppen hældes over, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stegen sættes i ovnen ved 200 grader og steges ca. 1,5 time. Stegen skæres for ved bordet. Ønsker man at skære for i køkkenet, anrettes kødskiverne ovenpå kartoflerne.

Tips: Husk at afpudse lammekøllen for fedt.

Tilberedningstid : Ca. 2 timer, heraf ca. 1½ time i ovnen. Ovntemperatur : 200 grader.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.