Kalveruller med champignon

Lav de lækreste kalveruller med champignon og citronmelisse.

Ingredienser

Rens og skyl champignonerne. Skær dem i skiver. Pil og hak løget.
Svits begge del i fedtstof i en gryde. Smag til med salt, peber, citronmelisse og citronsaft. Bank kødet let. Fordel fyldet på skiverne, der rulles sammen og fæstnes med en kødpind. Brun kalverullerne i fedtstof på panden og læg dem derefter i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon og hvidvin. Jævn evt. sovsen med lidt
majsstivelse. Smag sovsen til og hæld den over rullerne. Sæt fadet i en varm ovn ved 220 grader i ca.15 min. Server løse ris eller aspargeskartofler.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.