Varm timiansauce

Ingredienser

1. Denne varme smørsauce serveres til kogte grønsager.

2. Bland vin og timian og lad blandingen trække i ca. 20 min.

3. Bland hvidvin og citronsaft, æggeblommer, salt, peber og en trediedel af smørret, der er skåret i småstykker. sigt melet i under omrøring.

4. Opvarmes i vandbad under omrøring, indtil saucen bliver tykkere i konsistens.

5. Tilsæt yderligere en trediedel af smørret. Når dette er rørt godt i, tilsættes den sidste portion smør.

6. Saucen skal da have en mayonnaiselignende konsistens.

7. Skiller saucen, tilsættes en spiseskefuld iskoldt vand under kraftig omrøring.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.