Ungarsk gullasch med surkål

En helt fantastisk opskrift på ungarsk gullasch med svinebov og surkål.

Ingredienser

Løgene snittes og snurres i smør uden at tage farve. Surkålen med lage tilsættes og snurrer fortsat ved svag varme. I en anden gryde svitses karry et øjeblik, inden kødet der er skåret i tern brunes. Der spædes med bouillon og krydderierne tilsættes. Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.
De sidste 15 min. tilsættes kål, løg og de udskårne pølser. Maizena udrøres med fløden, og retten jævnes hermed.
Retten serveres med kartoffelmos eller brød.

Tips: Surkålen kan erstattes med hvidkål, men der må da tilsættes lidt vand og evt. lidt eddike.

Tilberedningstid : Ca 1½ time.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.