Russisk pandekage

Helt speciel russisk måde at lave pandekager på. De skal have ca. 15 minutter hver på panden under låg.

Ingredienser

Bring margarine og mælk i kog. Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper. Afkøl dejen. Rør en æggeblomme i ad gangen. Rør et par
minutter, så dejen bliver blank og glat. Rør saltet i. Pisk hviderne til stift skum og vend dem i dejen. Bag to tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagningen og brug låget, når pandekagerne skal vendes. Bagetid for hver pandekage ca. 15 min. Læg syltetøj mellem de to pandekager og drys flormelis over. Server
pandekagen varm.

Prøv også denne opskrift på pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.