Scones

Britterne er helt vilde med scones, og det er der også god grund til at være. I denne opskrift er de sprød små boller bagt med danskvand. Hvis man ikke er bange for at gøre dem lidt ekstra "syndige", kan man servere dem med flødeskum og syltetøj til. Så er det lidt som at spise en kage.

Til 8 stk

Serveringsforslag:

Bland mel og bagepulver, og hak smørret i blandingen.

Bland sukker, salt og danskvand i. Ælt dejen hurtigt sammen. Den behøver ikke at være ensartet.

Rul to boller af dejen, og klem dem flade, så de får samme størrelse som en underkop. Del hver af dem i fire trekanter, men flyt dem ikke fra pladen.

Bag dem ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Scones kan f.eks. serveres med smør til. De smager også godt med flødeskum og syltetøj.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.