Ungarsk gullaschsuppe

Skal du lave natmad så se om ikke det skal være ungarsk gullaschsuppe som denne opskrift.

Ingredienser

Skær oksekødet i terninger og hak løgene groft. Damp løgene gennemsigtige i smør og olie, drys paprika, salt og peber over og kom kødterningerne i. Rør rundt til kødet har mistet den røde farve, hæld 1 l suppe ved og kog for ganske svag varme under låg til kødet er næsten mørt. Tilsæt strimlet selleri, gulerodsskiver, kartoffelterninger og renset, strimlet peberfrugt. Rør resten af suppen op med tomatpure, hæld den i gryden og smag yderligere til med krydderier. Kog videre under låg til alt er meget mørt og server suppen med et drys hakket persille i hver tallerken.

Tilberedningstid: ca. 20 min.
Kogetid: 1½ - 2 timer.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.