Amerikanske pandekager til morgenmad

Amerikanske pandekager er oplagte til enhver morgenmad og brunch.

Ingredienser

Sigt de tørre ingredienser ned i en skål. Lav et krater i midten. Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen uden klumper. Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med olie. Dejen skal være som en tyk pandekagedej. Varm en tykbundet stegepande og smør den. Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske. Lad dem bage, til overfladen begynder at boble. Vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun. Hold pandekagerne varme i et sammenfoldet viskestykke, til de alle er bagt.

Tips: Smager også dejligt med syltetøj til, eller smurt med smør.

Prøv en anden opskrift på pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.