Pandekager (fine) Anno 1937

Denne gamle opskrift på pandekager er både autentisk og nem at følge. De stiftpiskede æggehvider gør pandekagerne fine og luftige i konsistensen.

Ingredienser

Tilbehør

Del æggene i hvider og blommer.

Bland æggeblommerne med sukker og salt. Pisk det til en æggesnaps.

Sigt melet i og pisk, til det er opløst. Tilsæt evt. lidt af vandet, hvis dejen er for tør.

Når massen er ensartet, skal du først tilsætte fløden og derefter vandet lidt ad gangen.

Pisk hviderne stive og vend dem i pandekagedejen.

Bag pandekagerne på en stegepande i smørret.

Server de nybagte pandekage lune. Drys evt. med lidt sukker, og server dem f.eks. med jordbærsyltetøj til.

Prøv en anden opskrift på pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.