Hirsepandekager med appelsinfyld

Dejlige pandekager med appelsiner, nødder og hytteost.

Ingredienser

Mel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen. Æg og smør piskes i. Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage. Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles. Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Fyld: Hytteost og honning røres sammen. Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes. Appelsiner og nødder røres i hytteosten.

Pandekagerne serveres varme med fyldet.

Prøv en anden opskrift på lækre pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.