Crepes Suzette la maisson

Lav en dejlig dessert som franskmændene ville gøre det med en opskrift som denne.

Ingredienser

Portionen giver 16 pandekager. Alle ingredienserne røres sammen og dejen bages på en lille, tør pande. De foldes sammen 2 gange. Pandekagerne kan bages i god tid før serveringen.

Inde ved bordet eller umiddelbart før serveringen laves saucen i serveringspanden: Smørret smeltes, flormelis og frugtsaft tilsættes og det hele koges ind til en tyk sauce. Pandekagerne varmes heri, og drysses til sidst med hakkede mandler.
Har man lyst, kan saucen gøres ekstra god ved at komme 2 spsk. likør eller cognac i lige før serveringen.

Serveres i panden med flødeskum til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.