Prangerpung - Pandekager med fyld af bær

Prøv denne lækre opskrift på pandekager fyldte med bær den er helt fantastisk.

Ingredienser

Smelt smørret. Rør melet sammen med det hele æg og æggeblommen samt sukker, salt, mælk og smeltet smør. Bag 8 pandekager, i smeltet smør, på en tykbundet pande. Hold dem varme i ovnen, efterhånden som de bliver bagt.

Fyld: Bærrene svinges på panden i lidt lynghonning tilsat en smule Grand Marnier. Fordel bærrene på de 8 pandekager. Herefter foldes hver pandekage om bærrene som en prangerpung. En appelsinring, let blancheret i sukkerlage, holder nu sammen på pandekagen, som godt kan tåle et par minutter i ovnen, inden den drysses med flormelis. Serveres med det samme, evt. ledsaget af en kugle vaniljeis.

Prøv en anden opskrift på lækre pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.