Kolde crepes med chokolade

Ingredienser

Bland de tørre dele til dejen og pisk æggene i. Pisk mælken i lidt ad gangen og til sidst olien. Lad dejen hvile ca. 30 minutter. Bag pandekagerne uden ekstra fedtstof på en slip let-pande og lad dem køle af.

Sauce: Kom chokolade og 2 spsk. af vandet i en gryde og varm det op, til chokoladen er smeltet. Tilsæt sukkeret og resten af vandet og kog det ved svag varme i ca. 10 minutter. Pisk saucen igennem og afkøl den. Pisk fløden næsten stiv og vend rommen i. Rul pandekagerne om flødeskummet og læg dem på et fad. Hæld lidt af chokoladesaucen over lige inden serveringen, og server resten til.

Prøv også vores opskrifter på chokoladekage og pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.