Majspandekager med krydret champignonfyld

Vi viser dig hvordan du laver majspandekager med krydret champignonfyld og mozzarella.

Ingredienser

Pandekager: Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Fyld: Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 minutter).
Tilsæt peberfrugt, koriander, taco-sauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til.

Fordel fyld og mozzarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratiner pandekagerne midt i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter.

Serveres med blandet salat.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.