Majspandekager med spegeskinke og krydret dressing

Følg denne opskrift så kan du også lave majspandekager med spegeskinke og en dejligt krydret dressing.

Ingredienser

Dressing: Hæld tykmælken til afdrypning i et kaffefilter i ca. to
timer. Rør den afdryppede tykmælk med hvidløg, basilikum, salt og
peber og lad den stå koldt i ca. 30 minutter. Rør dressingen op og
smag den til.

Pandekager: Bland majsmel, hvedemel og salt sammen og pisk æg og mælk
i lidt efter lidt. Tilsæt smør og majskerner. Lad dejen hvile
tildækket og koldt i en time. Bag pandekagerne (8 stk) i en
teflonpande (ca. 14 cm i diameter) og hold dem varme.

Ved serveringen: Fordel fyldet på pandekagerne og hæld lidt dressing
på. Fold pandekagerne sammen til 1/2halvmåner1/2 og server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.