Majspandekager med mild chilisauce

Er du også vild med madpandekager så følg denne opskrift på majspandekager med mild chilisauce.

Ingredienser

Portionen giver 10 pandekager.

Pisk majsmel, mælk, æg, salt og olie sammen. Bag pandekagerne 2-3 minutter på hver side ved jævn varme. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, hvis man bruger en pande med teflon-belægning. Hold pandekagerne varme.

Sauce: Skær løget i terninger, og svampene i skiver. Svits begge dele i en lille gryde i olien. Tilsæt krydderiblanding, vand og tomatketchup. Kog saucen småt et par minutter og smag til med salt.

Fold pandekagerne om saucen og server dem varme.

Kan serveres som forret ved en mexicansk middag, som natmad eller som snacks til en velkomstdrink.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.