Forret med muslinger

Ingredienser

1: Kontrollér at alle muslinger er lukkede. De skal lukke sig når du banker på skallen, hvis ikke smides de væk. Skrab muslingerne på skallen og kom dem i en stor gryde.

2: Hæld vinen på og sæt gryden over stærk varme. Rør rundt så det bliver blandet og læg låg på. Kog dem over stærk varme til de alle har åbnet sig, ca. 5 min. Smid dem ud der ikke åbner sig.

3: Lad muslingerne køle af og tag dem så ud af skallerne og læg dem i en skål. Hak persillen groft og læg den på muslingerne.

4: Pres hvidløget og tilsæt det sammen med olivenolie, tabasco og salt. Lad muslingerne stå i mindst 10 min. Smag til og krydr evt. mere inden serveringen.

Serveringsforslag: Serveres med lun baguette til at brække af.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.