Drømmedessert

Ingredienser

Æggeblommer og hvider skilles. Æggeblommerne piskes godt. Tilsæt mælk, mel, citronsaft, citronskal og sukker. Pisk til det er hvidt og skummende. Rør derefter den smeltede smør i. Æggehviderne piskes meget stive, og vendes meget forsigtigt i æggeblandingen.

Hæld det hele i en smurt souffleform der kan holde 2½ liter. Bag i en 175 grader varm ovn i ca. 45 min. Desserten smager godt både varm og kold. Serveres med flødeskum med lidt sukker i. Det vil se festligt ud at pynte desserten med friske eller dybfrosne jordbær.

Ovntemperatur: 175 grader. Bagetid: 45 min. Tilberedningstid: 1 time 15 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.