Mandelæbler

Ingredienser

Æblerne skrælles, kernehus, stilk og blomst fjernes og æblerne skæres i tynde både. Æblerne lægges i et smurt ovnfast fad.

Mandlerne hakkes, de kan evt. smuttes, men det er ikke nødvendigt. Smørret smeltes, og sukker og mandler blandes heri. Mel og mælk tilsættes, og
blandingen koges op. Fordel mandelblandingen over æblerne.

Sæt æblerne i en 225 grader varm ovn, til æblerne er møre, og mandlerne er blevet lysebrune. Serveres lune med flødeskum.

Tips : Mandelæblerne kan også tilberedes i engangs-aluforme, som så afkøles og dybfryses. Kagen tøs op i ovnen og serveres lun.

Tilberedningstid : Ca. 30 min. Bagetid: 10-15 min.

Ovntemperatur: 225 grader.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.