Vanilleis med hindbærmos og fersken

Ingredienser

Æggeblommer, flormelis og vaniljekorn piskes skummende, og flødeskummet vendes heri. Bland forsigtigt og sørg for at æggene er jævnt fordelt i flødeskummet, så der ikke dannes bundfald. Is-cremen kommes straks i en form og sættes i fryseren. Isen tages ud af fryseren ca. 10 min. inden den skal serveres og vendes ud på et fad.

Ferskner afdryppes i en sigte og lægges omkring isen. De optøede hindbær moses med en gaffel, og hindbærmosen hældes over isen, og lægges mellem fersknerne. Mandlerne drysses over anretningen.

Frysetider: I dybfryser ca. 1 time, eller i frostboks ca. 3 timer.

Tilberedningstid: Ca. 15-20 min. + Frysetid

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.