Boller - Opskrift på boller

Opskrifter på boller.

Til 35 stk

Mælk og smør varmes, så smørret smeltes, æg, sukker og rosiner piskes let i, gæren opløses heri, men pas på, at mælken ikke er for varm. 3/4 af melet tilsættes. Slå dejen let og ælt det sidste mel i. Det skal være en let og lind dej, der hæver til dobbelt størrelse og formes til boller, der igen hæver på en smurt bageplade let tildækket med et bagstykke. Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 15 min. Afkøles, flækkes og smøres med smør.

Disse boller er fine at fryse, og de smager også godt med ost eller med pålæg, men så udelades rosinerne.

Indsendt af
d.
31.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.