Karolines ostescones

Opskrift til at bage masser af scones.

Ingredienser

Bland mel og bagepulver i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen med mælk. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1 cm tyk dejplade. Stik
runde kager ud med en dejudstikker (ca. 4 cm i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ialt 35 scones.
Læg dem på en plade med bagepapir og pensl dem med mælk. Bag de små ostescones midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader.

Brødene kan drysses med fintreven Cheddar, mens de endnu er varme.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.