Karolines ostescones

Opskriften på Karolines ostescones er super nem at følge, og du kan i løbet af nul-komma-fem have de lækreste scones med ost klar til servering.

Til 35 stk

Sigt mel og bagepulver i en skål. Skær smørret i mindre stykker, og smuldr det i melet. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen med mælk.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1 cm tyk dejplade.

Stik runde scones ud med en dejudstikker (ca. 4 cm i diameter). Saml den overskydende dej, og gentag udstikningen, til hele dejen er brugt.

Læg dem på en plade med bagepapir, og pensl dem med mælk. Bag de små ostescones midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader.

Sconesene kan evt. drysses med fintrevet cheddar, mens de endnu er varme.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.