Scones med purløg

Bag scones med purløg og server dem lune til for eksempel en god suppe.

Ingredienser

Forvarm ovnen til 225 grader. Bland melet med salt, bagepulver, sukker, krydderier og purløg. Fordel smørret i melblandingen med fingerspidserne. Pisk æg og mælk sammen og rør det i melet. Dejen må ikke være klæbrig ~ tilsæt lidt mere mel om nødvendigt. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den hurtigt sammen. Pres den med fingrene til en 1 cm tyk plade. Dyp kanten af et glas på ca. 4 cm i diameter i mel, og stik scones ud af dejen. Stil dem på en plade med
bagepapir, som er drysset med et tyndt lag mel. Bages i ovnens øverste del i ca. 10 minutter.

Scones smager bedst samme dag, de er bagt. Server dem lune til suppe, evt. med koldt smør til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.