Vafler med æg og øl

Kom lidt øl i dejen og opnå nogle ekstra sprøde vafler med en god dybde i smagen. Det giver både sødme og en let bitterhed. Samtidig er de lækkert luftige. Varier gerne serveringen - prøv dem f.eks. også med is og frugt.

  • Hjertelig servering.
  • Dæk ikke vaffeljernet helt med dej.
  • Vafler er dejligt nemme at bage.
  • Med æg og øl bliver vaflerne sprøde og luftige.

Til 6 personer

Serveringsforslag

Bland mel, salt, sukker og bagepulver i en skål. Kom mælk, fløde og øl i og pisk det sammen.

Skil æggehvider og æggeblommer. Tilsæt æggeblommerne til dejen. Smelt smørret og rør det i dejen.

Pisk æggehviderne stive (man skal kunne vende skålen på hovedet). Vend forsigtigt hviderne i vaffeldejen.

Varm vaffeljernet godt op. Kom lidt smør på inden de første vafler laves. Hæld lidt dej på, men pas på, at jernet ikke er dækket helt - dejen flyder nemlig ud, når vaffeljernet lukkes.
Luk jernet sammen, og bag vaflerne gyldne og sprøde.

Server f.eks. vaflerne med flormelis og syltetøj.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.