Opskrift på æbletærte

Tærte med æbler skrællet i tynde både. En bagetid på 35-40 minutter. Server med fint lag flormelis over.

Dej

Pynt

  • ca 1/2 kg æble (skrællede og i tynde både)

Margarine og sukker røres godt sammen, herefter tilsættes æggene et ad gangen. Mel, bagepulver og mælk blandes i, og de øvrige ingredienser. Det hele røres godt sammen. Dejen kommes i en smurt og melet springform (ca 22 cm). Æblerne deles i tynde skiver og fordeles ovenpå kagen, må godt trykkes lidt ned i dejen. En lille smule sukker drysses over æblerne.
Bagetiden er ca. 35-40 min. ved 185 grader - midterste rille. Ovnen skal have den rigtige temperatur fra starten.
Inden kagen serveres kan der drysses et fint lag flormelis over.

Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.