Glade ansigter

Ingredienser

Rør smør og sukker sammen, gerne med en elpisker. Tilsæt æggene, et ad
gangen. Sigt melet i og saml dejen. Ælt den forsigtigt på et
meldrysset bord. Hvis den er for blød, lægges den 30 minutter i
køleskabet.

Rul dejen ud i knapt 5 mm tykkelse og stik cirkler ud (6 cm i
diameter), f.eks. med et glas. På halvdelen af kagerne laver man
ansigter; stik små huller ud til øjne, og lav et lille snit til
munden - smil på!

Bag kagerne i en 190 grader varm ovn i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle på bageristen.

Læg dem sammen to og to om marmelade; nederst en af de almindelige kager, øverst en kage med ansigt. Der bliver ca. 20 glade ansigter af portionen.

Tips: Brug hætten fra en kuglepen eller en tus til at stikke huller
ud til øjne.

Marmeladen skal være ret stiv, ellers flyder den ud af kagerne.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.