Hjulbrød med rosiner

Ingredienser

Sigt mel og bagepulver ned i en skål og gnid fedtstoffet ind, til blandingen er grynet. Tilsæt sukker og rosiner samt mælken. Saml det til en dej.

Ælt den let på et meldrysset bord og rul den let ud. Form den til en rund kage, ca. 20 cm i diameter. Skær 8 dybe riller i dejen fra midten, dog uden at skære igennem. Det skal ligne eger i et hjul.

Pensl hjulbrødet med mælk og bag det i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter, til brødet er gyldent. Lad det køle af på bageristen.

Brødet brækkes i stykker og spises lunt med smør og/eller syltetøj.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.