Pølsegifler

Pølsegifler er populære hos både unge og gamle. Kan laves i store portioner og fryses ned.

  • Lav gerne flere portioner af gangen. Det skal nok blive spist.

Ingredienser

Vand og gær røres sammen. Fedtstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 minutter og pensles med æg.

Bages i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.