4 slags kager

Grundkage

Sukker, mel, æg og mælk røres luftigt.
Resten røres i på en gang. Kommes i en form.
Bages ved 200º i ca. ½ time.

Variationer:

Gulerodskage:

9 gulerødder rives.
Sukker erstattes af farin.
Glasur: flormelis og citron.

Chokoladekage:

1 dl mælk erstattes med 1 dl kold stærk kaffe.
50 g kakao.
Almindelig glasur.

Appelsinkage:

2 dl mælk erstattes med appelsinjuice.
Skal fra en appelsin og lidt af saften røres i til sidst.
Glasur: flormelis røres med appelsinjuice.



Nødder og chokoladekage:

100 g mørk chokolade hakkes.
1 lille pose hasselnøddeflager.
Almindelig glasur.


Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.