Friterede bananer med sesamfrø

Bananer i meget store stykker vendes i mel og æggehvide og kommes i en opvarmet gryde med olie. Dernæst lægges de i en sukkerblanding og serveres.

Ingredienser

Skær bananerne i meget store, tykke skiver. Pisk æggehviderne let sammen med maizenamelet. Vend først bananerne i hvedemel, og derefter i æggehvide. Varm olien i en gryde og kog bananstykkerne, til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Brun smør og sukker på en pande. Det skal være som karamel. Tilsæt vand og sesamfrø. Læg forsigtigt bananerne i blandingen og vend dem en enkelt gang.

Anret dem i en skål, der først er smurt med lidt smør.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.