Indbagt fyldt svinemørbrad

Klassisk og populær opskrift på indbagt fyldt svinemørbrad.

Ingredienser

Fyld

Endvidere

Befri mørbraderne for sener og hinder. Skær et snit halvt på langs af hver mørbrad og bank dem flade med håndroden. Gnid let med salt og peber. Brun mørbraden i smør og olie i en gryde eller på en pande. Tag dem fra varmen.

Svits de hakkede svampe og løg i stegesmørret. Tag det fra varmen og bland den hakkede skinke i sammen med rasp, æggehvide og persille. Krydr med salt & peber.

Optø butterdejspladerne. Rul dem lidt tyndere og lig dem let taglagt oven på hinanden. Læg mørbraderne sammen to og to med skinke-champignonblandingen imellem. Fold butterdejspladerne omkring kødet.

Er der butterdejs tilovers kan det skæres i blade eller strimler og lægges over som pynt. Pensl med æg og læg den indpakkede mørbrad i et ovnfast fad. Bag ved 225 grader i 25 minutter. Tilbehør salat.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.