Tyrkisk fondue

En tyrkisk fondue med klassiske tyrkiske ingredienser.

Tomatsauce

Til fonduen

1. Pil løget og skær det i terninger. Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen. Tilsæt løg og smag til med citronsaft, cumberlandsauce, tomatketchup, salt, peber og evt. cognac.

2. Skær kødet i mundrette stykker og anret dem på salatblade.

3. Giv majsene et 2 min. opkog og lad dem dryppe tørre i en sigte. Kom mejsene i en skål.

4. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sær den på rechauden. Stik majs og kød på fonduegaflen og steg den i den varme olie. Server tomatsaucen til.

5. Server krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flutes og rødvin til fonduen.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.