Ostefondue med broccoli og surbrød

Ostefondue er ren hygge. Her dypper man brød og broccoli i osten.

Ingredienser

1. Rens broccolien og skær træede ender af. Kom kålen i kogende letsaltet vand og kog den 2-3 min. Hæld broccolien i en sigte og skyl den koldt. Lad den dryppe af og del den i små buketter.
2. Skær brødet i mundrette terninger.
3. Riv osten groft. Anret brød og broccoli på fade.
4. Kog cider og citronsaft i (keramik) gryde. Tilsæt osten i små portioner, rør hele tiden ottetaller med en grydeske, til osten er smeltet.
5. Rør majsstivelsen ud i 2 spsk. vand og rør den i ostefonduen. Lad det koge op og smag til med salt og peber.
6. Sæt ostefonduen på rechauden. Stik brød og broccoli på fonduegaflerne og dyp det i ostefonduen.
7. Mixed pickles, syltede argurker, eddikesyltet peberfrugt og øl passer til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.