Pølsefondue med olivensauce

Til denne ret anvendes gode krydrede pølser som dyppes i rødvinsfonduen. Hertil kommer en god sauce.

Sauce

Til fonduen

Til denne ret bør man vælge gode krydrede pølser med meget kød og lidt fedt.
Tilberedningstid: ca. 30 minutter.

1. Rør mayonnaise og youghurt sammen. Skær oliven i små terninger eller hak dem groft. Pil løget og skær det i små terninger. Pil hvidløgene. Rør oliven, løg og presset hvidløg i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber. Skyld og hak persillen og rør den i.

2. Skær pølserne i 2 cm. lange stykker og kom dem på fade eller i skåle.

3. Varm vinen op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden.

4. Stik pølserne på fonduegaflerne og lad dem simre i den varme vin. Dyp pølserne i olivensaucen.

5. Til fonduen kan man servere pickles, syltede agurker, sennep, paprika-relish, sprød nøddesalat, groft brød og øl.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.