Mixed fondue

En skøn fondue med forskelligt kød og en tartarsauce som bruges til fonduen.

Ingredienser

Tartarsauce

1. Skær oksekød og svinemørbrad i gullaschstore terninger, ca. 2 cm. Træk hinden af leveren og skær leveren i mundrette terninger.
2. Anret kød, lever og cocktailpølser i skåle.
3. Skær det nederste af svampene. Skyl dem under rindende vand og dup dem tørre. Halver evt. svampene og kom dem i en skål.
4. Mos æggeblommen med en gaffel og rør den med den rå æggeblomme, citronsaft og salt.
5. Tilsæt olien dråbevis, senere i en tynd stråle. Sørg for at olien røres helt ind i ægget.
6. Hak kapers og cornichoner og bland det i saucen sammen med skylle, hakket persille og purløg. Vend creme fraichen i og smag til med salt og peber.
7. Varm olien op i en grude på komfuret. Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden.
8. Stik nu efter smag lyst kød, lever, pølser eller svampe på fonduegaflen of steg det i den varme olie.
9. Tilbehøret kan være creme fraiche med tomat, roquefortcreme, peberfrugtsalat med spire, flutes og rødvin.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.