Fondue med marineret kød

Fondue er især populært som en sjov nytårsret.

Ingredienser

1. Skær kødet i meget tynde skiver.
2. Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Kmus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem. Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber.
3. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over. Sær det i køleskab et par timer.
4. Anret kødet på salatblade.
5. Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden.
6. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.
7. Som tilbehør passer avocado-dip, roquefortcreme, aspargessalat, rød- eller hvidvin samt flutes.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.